Den 1. oktober åbner sæsonen for vaccination mod covid-19 og influenza. I år foregår vaccination enten på et regionalt vaccinationscenter eller på en række udvalgte apoteker. For mere information om efterårets tilbud henvises til www.rn.dk/vacciner.

Hvis en borger har brug for hjælp til tidsbestilling eller er immobil og skal vaccineres i eget hjem, henvises til den regionale hotline på telefon 97 64 84 63 på hverdage kl. 9.00-14.00. Hvis borgerne har spørgsmål i øvrigt kan der rettes henvendelse til corona@rn.dk

 

Gratis vaccination mod influenza og COVID-19 er desværre ikke et tilbud her i praksis i år.

 – i år har myndighederne besluttet, at vaccinationerne i stedet tilbydes i regionale vaccinationscentre og hos andre private aktører

 

 

Fra 1. oktober 2023 kan du gratis blive vaccineret mod influenza, hvis du er fyldt 65 år, er gravid i 2. eller 3. trimester, lever med en kronisk sygdom eller på anden vis er i særlig risiko.

Der kan samtidig vaccineres mod COVID19.

Desuden anbefaler Sundhedsstyrelsen, at børn i alderen 2-6 år bliver vaccineret mod influenza.

Hidtil har din praktiserende læge kunnet tilbyde disse vaccinationer, men i år har myndighederne besluttet, at vaccinationerne i stedet tilbydes i regionale vaccinationscentre og hos andre private aktører.

 

Vi beklager, at vi derfor ikke kan vaccinere, som vi plejer. Gratis vaccination mod influenza og COVID-19 er desværre ikke et tilbud her i praksis i år.

HOLD ØJE MED DIN E-BOKS eller brev fra Sundhedsstyrelsen.
Sundhedsstyrelsen oplyser, at alle borgere på 65 år og derover vil modtage en invitation til vaccination via Digital Post eller via et fysisk brev med information om, hvor og hvordan de kan blive vaccineret.