Vigtigt at vide

Husk Sundhedskortet
Du skal altid medbringe dit Sundhedskort, når du skal til lægen.

Registrer dig ved ankomst
Ved ankomst bedes du registrere dig ved vores ankomst terminal, inden du tager plads i venteværelset

Telefon
Telefonerne er åbne alle hverdage mellem kl. 08.00 – 12.00. Her vil erfarne sygeplejersker sidde klar til at besvare telefonen.

NB: Ved akut og uopsætteligt behov for lægehjælp efter kl. 12.00  skal der ringes til hovednummeret. Her vil der blive oplyst, hvordan du skal forholde dig.

Hjælp  os og alle andre
Der opfordres til, at du så vidt det er muligt gør brug af selvbetjening på vores hjemmeside eller via app til at bestille tid, skrive til lægen og forny medicin.

Sen konsultation
Der er mulighed for senere konsultation 1-2 gange om ugen. Dette kan ikke bestilles online, men skal arrangeres ved opkald til lægecentret.

Kommunikation via hjemmesiden:
Under menupunktet “Selvbetjening” kan du bestille tid, forny recepter og skrive korte spørgsmål til lægerne. Det er også her, du kan læse beskeder fra lægerne.

Kommunikation via Mobil App
Installer “Min Læge”  App,  hvorfra kan du bestille tid, forny recepter og skrive korte spørgsmål til lægerne. Det er også her, du kan læse beskeder fra lægerne.

BEMÆRK: E-kommunikation er ikke til akutte henvendelser, da ekspeditionstiden før du får svar kan være  op til 3 dage

Lægevagten
Efter kl. 16 på hverdage samt i weekenden og på helligdage kan lægevagten kontaktes på tlf. 70 15 03 00.

UDEBLIVELSER

Konsultationer der er omfattet af overenskomsten
Vi opkræver ikke gebyr ved udeblivelser fra konsultationer, der er omfattet af overenskomsten. Dette er ellers et stort problem. Undersøgelser viser, at der hver år udebliver op mod 1,8 millioner patienter fra undersøgelser hos praktiserende læger. Det påfører på landsplan praktiserende læger et indtægtstab på omkring 240 millioner kroner.

 

Konsultationer der IKKE er omfattet af overenskomsten

Konsultationer, der ikke er omfattet af overenskomst med det offentlige, feks. kommunale attester, forsikringsattester eller kørekortsattester, samt  rejsevaccinationer, er imidlertid ikke omfattet af Sundhedsstyrelsens vurdering. I disse tilfælde er det derfor lovligt at opkræve et gebyr for udeblivelser.

Dette, medfører at vi vil opkræve et gebyr for 1. gangs udeblivelser fra attestskrivning på 50% af attestens pris. Prisen kan oplyses ved tidsbestilling.